Áraink, fizetési lehetőségek

Kedves Érdeklődő!

Minden problémára többféle megoldást létezik különböző anyagminőségekkel. Hogy Önnek a lehető legkedvezőbb ajánlatot tudjuk személyre szabottan készíteni, egy körültekintő vizsgálat és részletes megbeszélés szükséges ahhoz, hogy együtt az Ön számára a legjobb alternatívát válasszuk.

Kérjük egyeztessen időpontot, hogy egy fogászati konzultáció során személyre szabott árajánlatot adhassunk Önnek! Amennyiben az első találkozáskor nincs szükség röntgen felvétel készítésére, úgy a konzultáció ingyenes!

Jöjjön el egy kötetlen beszélgetésre, ismerje meg lehetőségeit!

A konzultáció alkalmával kizárólag akkor kell fizetnie, ha a pontos diagnózis miatt elengedhetetlen a panoráma röntgent és – szükség esetén – két kis röntgen készítése. Amennyiben később igénybe veszi szolgáltatásainkat a konzultáció díja a kezelésből levonásra kerül! Így Önnek a röntgen felvételek készítése is ingyenes!

Felhívjuk figyelmét, hogy a hétfőtől péntekig terjedő időszakban 18:00 és 20:00 óra között, és szombaton 16:00 és 18:00 óra között a telefonon előre leegyeztetett, sürgős fogászati eseteket fogadjuk. Ilyenkor a szokásostól eltérő díjszabással dolgozunk.

Fizetési lehetőségek

Csak készpénzzel.

Egészségpénztárak

A Hermesz Dentál fogászat Egészségpénztár elfogadó hely, nálunk egészségpénztári kártyával is tud fizetni!

Szerződött egészségpénztárak

 

Üdvözlettel:
Hermesz Dental csapata