Fogászat

Mindent az egészséges mosolyért!

Az egészséges fogsor többé már nem csak álom! Legyen Ön is páciensünk és kedvező áron részesülhet magas színvonalú fogászati ellátásban!

Klinikánkon a páciensek igényeinek megfelelően a fogászati szolgáltatások széles körben elérhetők egy helyen, az implantológiától a szájsebészeten keresztül a különböző esztétikai szolgáltatásokig.

Megbízható minőség, széleskörű tapasztalat és professzionális ellátást garantált.

Orvosaink, asszisztenseink egytől egyig tapasztalt és megbízható szakemberek, felelősségteljesen gondoskodnak arról, hogy pácienseink egyénre szabott kezelési terv mellett magas színvonalú fogászati szolgáltatásban részesülhessenek – a legkorszerűbb orvosi eszközök, anyagok, és a legmodernebb technikák használatával.

Fogászatunkon kizárólag megbízható forrásból származó minőségi fogászati alapanyagok kerülnek felhasználásra, amelyek mindenben megfelelnek Európa legszigorúbb minőségi előírásainak és rendelkeznek az MSZ, EN, ISO minősítéssel, valamint az emberi szervezet számára legkímélőbb alapanyagokkal dolgozunk.

A kezelés során a kezelőorvos által feltárt problémák alapján speciális fogászati szoftver segítségével átlátható és az Ön számára is érthető, több megoldási lehetőséget, írásos kezelési tervet készítünk azzal a céllal, hogy az Ön fogászati problémájának ideális, költséghatékony megoldása szakmailag korrekt tervbe legyen foglalva, amit kezelőorvosa majd lépésről lépésre megvalósít.

A rendelőnkben dolgozó fogorvosok, fogszakorvosok nagy örömmel fogadják a pácienseket, igyekszünk minél előbb, magas szintű és fájdalommentes ellátást nyújtani a hozzánk fordulóknak.

Munkánkért garanciát vállalunk!

Forduljon hozzánk bizalommal és távozzon magabiztos, egészséges mosollyal, mert számunkra az Ön elégedettsége a legfontosabb!