Egyéb szolgáltatások

A fogászati ellátás igénybevételéhez el kell utazni a Hermesz Dentál Fogászati rendelőhöz. Ha a városon kívülről érkezik, akkor a fogászati problémák mellet még az utazás, esetleg a szállás gondjaival is szembe kell nézni.

Arról nem is beszélve, hogy egy-egy bonyolultabb beavatkozás után nem biztos, hogy megfelelően koncentráltan tud majd a volán mögé ülni.

Fogászati taxi, transzfer és egyéb szolgáltatások: Pácienseink kényelme és biztonsága egyaránt fontos!

Pácienseink kényelme és biztonsága egyaránt fontos!

Pácienseink kényelme és biztonsága érdekében úgy alakítottuk ki szolgáltatásainkat, hogy ezekkel a problémákkal csak a legkisebb mértékben kelljen foglalkoznia:

Fogászati taxi, transzfer szolgáltatások

Meglévő kezelések alkalmával fogászati taxi vehető igénybe a Hermesz Dental klinikánkon. A háztól-házig szállítás segítségével kényelmesen és biztonságosan eljuthat a fogászati kezelésre.

Ugyan ebből a célból transzfert biztosítunk Sopron vasútállomásról, sőt, a schwechati bécsi reptérről is!

Bővebb információért hívjon bennünket! +36202320003

Amennyiben a fogászati beavatkozás után valamennyit pihenne a városban, megnézné Sopron és környéke nevezetességeit, úgy soproni szállás információval is tudunk Önnek segíteni:

Soproni szállás info

Sopron: egy szó, egy fogalom, egy város. Egy hely, amit mindenkinek látnia kell, egy város, melynek hangulatát át kell élni egy fogalom, melyet akkor ismerhet meg, ha idelátogat. Ha más vidékről érkezik hozzánk, ne rohanjon egyszerre haza, mivel érdemes körülnéznie a Hűség Városában.

Fogászati kezelések között felfedezheti a hűség városának gyönyörű műemlékeit!

Sopron és a Fertő-táj minden korosztálynak és érdeklődési körű embernek tartogat meglepetést, hiszen a kultúra és történelem kedvelőit a város és környéke több száz műemlékkel, múzeummal csalogatja.

A város környéki kirándulások alkalmával lehetőség van a közeli balfi- vagy a hegykői gyógyvízben megmártózni.

Soproni szállás infóban is állunk rendelkezésére! Akár nagyobb Hotelben, kisebb vendégházban, vagy apartmanban szeretne megszállni, mi segítünk Önnek benne.

Bővebb információért hívjon bennünket! +36202320003