Dr. Kim Jeaseung fogorvos

Dr. Kim Jeaseung

Dr. Kim Jeaseung

Üdvözlöm!

Ön feltehetően azért keres fogorvost, mert fáj a foga, foghiánnyal küzd, vagy más fogászati problémája van. A fogai – vagy azok hiánya – miatt nem mer mosolyogni, társaságban étkezni, vagy lehet, hogy az elhanyagolt fogai miatt kialakult kellemetlen lehelete okoz Önnek problémát.

Dr. Kim Jeaseung fogorvos vagyok és tudok Önnek segíteni!

Dél-Koreában születtem, de a fogorvosi diplomát a Pécsi Orvostudományi Egyetemen szereztem. Több éves magyarországi szakmai tapasztalattal a hátam mögött arra vállalkozom, hogy

  • megszüntetem az Önt kínzó fogfájást,
  • eltüntetem a gátlásokat generáló foghiányát,
  • átadom a múltnak a fogproblémák miatt fennálló kellemetlen leheletet,
  • kócos fogait a lehető legszebb fogsorrá alakítom.

Tudom, hogy sokan tartanak a fogorvostól és szeretnének a fogászati kezelésen úgy átesni, hogy szinte nem is tudnak róla. Nekik annyit tudok mondani, hogy aneszteziológus kolléga segítségével, szedációban is végzek kezeléseket.

Ez még nem minden! Van egy nagy célom is, amit később el is árulok, de előbb beszéljünk Önről!

Ha attól fél, hogy nem fogunk szót érteni, akkor meg tudom nyugtatni: bár az anyanyelvem dél-koreai, de folyékonyan beszélek magyarul, angolul és németül is.

Ha tart attól, hogy váratlan dolgok történnek Önnel a fogorvosi rendelőben, akkor hadd mondjam el, hogy én egy kezelési terv alapján hozom rendbe a fogakat, melyet közösen, a pácienssel együtt alakítunk ki!

Végezetül elárulom, hogy mi az én igazi célom a munkám során: hogy Ön a fájdalommentes fogászati kezelés után elégedetten távozzon a rendelőből. Azt szeretném, hogy félelem nélkül érkezzen a következő kezelésre.

Szertettel várom!