Most könnyű a fogakat helyre tenni – Itt a láthatatlan fogszabályozás!

Ez a szolgáltatás jelenleg nem elérhető!

Láthatatlan Fogszabályozás

Mit lehet tudni a HappySmile láthatatlan fogszabályozó rendszerről?

Álljon meg egy percre és képzelje el, hogy a szanaszét álló fogai miatt nem kell többé a fejét lehajtva mosolyognia. Nem kell az összevissza álló fogak okozta kínos pillanatokat átélnie nap mint nap, ha valakivel nyíltan kell beszélnie. Látja, amint szépen, rendezetten, egymás mellett állnak a hófehér fogak a szájában? Ugye jó érzés? Szerintem az.

Éppen ezért itt az ideje, hogy valamilyen korszerű megoldást találjon a fogai okozta problémáira. Hogy ne csak elképzelje, hanem valóban tudjon tele szájjal mosolyogni, szégyenkezés nélkül beszélgetni.

A jó hírem az, hogy egy pillekönnyű, áttetsző műanyag sínnek hála, egy láthatatlan fogszabályozás fogja megoldani az Ön kócos fogainak a problémáját.

A HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó Rendszer

Láthatatlan fogszabályozás Sopronban
Hogy miért ezt fogszabályozást ajánljuk pácienseinknek a hagyományos eljárásokkal szemben? Elmondom.
Akik hagyományos fogszabályozókat használnak, gyakran panaszkodnak arra, hogy az eszköz miatt nehézkes a fogak tisztán tartása, továbbá zavarja őket az étkezésben és a beszédben is. Van aki ékszerként tekint a hagyományos fogszabályozójára, ám a többség úgy véli, hogy előnytelen megjelenést kölcsönöz a viselése és ápolatlanság érzését kelti. Jobb lenne, ha nem látszana…

A hagyományos fogszabályozóknak meg van az a veszélye, hogy a felragasztott bracket-ek mellett a fogak szuvasodni kezdenek.

Természetesen ezeket a problémákat a HappySmile rendszer teljesen megszünteti. Lássuk, hogyan:

Fogszabályozója van? Nem látom!

Ez az egyik legfontosabb érv amellett, hogy miért olyan jó választás a HappySmile nevű kivehető, láthatatlan fogszabályzás.

A pillekönnyű műanyag sín, ami a fogakat a helyes irányba tereli, teljesen átlátszó és bármikor kivehető – ellentétben az állandó formátumú fogszabályozókkal. Ez a legmodernebb alapanyagok használatával készült fogászati eszköz sokkal pontosabban és gyorsabban működik, mint a hagyományos, fogakra rögzített fogszabályozó.

Ha felkeltettem az érdeklődését és már most kipróbálná a HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó Rendszert, akkor időpont egyeztetés céljából hívja a Hermesz Dental rendelőt a +36/20- 232-0080-as telefonszámon, vagy írjon a Kapcsolat oldalon üzenetet!

Mit nyerhet, ha nem látszik a fogszabályozója?

Bárkivel beszél – legyen az egy üzleti tárgyalás, baráti beszélgetés, stb. – nem fogja zavarni a fogszabályozó, bátran beszélhet, mosolyoghat.

Nem kell amiatt aggódnia, hogyan fogja megtisztítani a fogait, amíg tart a fogszabályozás. Hiszen a HappySmile kivehető, így magát a műanyagot és a fogait is a lehető legalaposabban meg tudja majd tisztítani. Nem fenyeget az a veszély, hogy a fogak szuvasodni kezdenek. Ahogy korábban írtam, a hagyományos módszernél ez bizony könnyen előfordulhat.

Pontosan tudni fogja, mikor kell a sínt cserélni és azt is, mikor zárul a kezelés. Az egész folyamat végtelenül precízen, számítógépen, három dimenzióban előre megtervezett. Mindenkire személyre szabott kezelési terv készül, a fogak állapotának megfelelően.

A mai rohanó világunkban az egyik legfontosabb tényező az idő. A jó hír az, hogy hamarabb elérhető a kívánt eredmény a HappySmile rendszer segítségével, mint a hagyományos módon.

Ha ennyi előnyös tulajdonság mellett már most kipróbálná a HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó Rendszert, akkor időpont egyeztetés céljából hívja a Hermesz Dental rendelőt a +36/20-232-0080-as telefonszámon, vagy írjon a Kapcsolat oldalon üzenetet!

Most elárulok egy titkot! Ez egy elképesztően jó fogászati megoldás, mert…

Nem csak kócos, összevissza álló fogak helyreigazításában segít, de alkalmas más fogászati problémák megoldására is.
Alapesetben a harapásnál a felső fogsor 1,5-2 mm-t takar az alsó fogsor fogainak tetejéből a száj csukott, nyugalmi állapotában. Ilyenkor nincs túlzott nyomás a fogakon, az állkapcsot nem terheli plusz erőhatás, minden rendben. Ha ettől eltér az alsó- és a felső fogsor elhelyezkedése, akkor már rendellenességről beszélünk, amit orvosolni kell.

Harapási rendellenességek (nyitott- és fedőharapás, keresztharapás) megszüntetésében is segít, tökéletes gyógyírt jelent rájuk a láthatatlan fogszabályozás.

További, a fogak elhelyezkedéséből adódó probléma a fogtorlódás, a fogív szűkület és a fogak közötti túl nagy rés. Kell-e mondanom, hogy a HappySmile rendszer ezekre a problémákra is megoldást nyújt?

Amennyiben az itt felsorolt fogászati problémák miatt már most kipróbálná a HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó Rendszert, akkor időpont egyeztetés céljából hívja a Hermesz Dental rendelőt a +36/20-232-0080-as telefonszámon, vagy írjon a Kapcsolat oldalon üzenetet!

A láthatatlan fogszabályozás menete lépésről lépésre

Először is szükséges a Hermesz Dental Fogászaton egy lenyomatot készíteni a fogakról és azt megküldeni a high-tech 3D technológiával dolgozó HappySmile labor számára. Önnek egyelőre ennyi a feladata: eljön a rendelőbe ahol elkészítik a foglenyomatot.

A HappySmile szakemberei előre megtervezik az elvárt állapotot.

A tervezés során előzetes analízist, számításokat végeznek a fogívekkel kapcsolatban. Egy virtuális állcsontba helyezve a rágási funkció is előre látható, tervezhető lesz.

A virtuális fogmozgatási tervben meghatározásra kerül, hogy hány darab sín szükséges az elvárt eredmény eléréséhez. Ezáltal előre meghatározott a kezelés költsége is, nem lép fel nem várt kiadás a kezelés időtartama alatt.

Most jön az Ön második feladata! A kezelési tervről e-mailben képeket, illetve videót küldenek a rendelőbe, ahol a kezelőorvos szakmai és esztétikai, Ön esztétika véleményt alkothat a megtervezett mosolyról.

Ha minden rendben van, a laborban elkészítik a láthatatlan síneket és átadják az Ön kezelőorvosának.

Készül a láthatatlan fogszabályozó

A high-tech 3D technológiával dolgozó HappySmile laborban készül a láthatatlan fogszabályozó

A harmadik feladat az Ön részéről: elkérezkedik a munkahelyéről, hogy megkapja a fogszabályozót. Miután az elsőt sínt a rendelőben felhelyezik, kap egy részletes tájékoztatást orvosától a HappySmile kapcsán, majd visszatér dolgozni. A bökkenő csak az lesz, hogy a kollégái nem hiszik el, hogy fogszabályozáson volt: ugyanis nem fog látszódni a fogszabályozó…

Ezek után a kezelési tervnek megfelelően (általában 2 hetente) kell cserélgetni a láthatatlan fogszabályozó síneket. Ezt saját maga is meg tudja oldani, annyira egyszerű.

Ezek után joggal kérdezheti, hogy nem is kell a fogorvosnál megjelennem a kezelés alatt? De igen, 4 – 6 hetente a fogászati rendelőben is meg kell jelennie kontroll vizsgálaton, ahol ellenőrzik, hogy minden rendben van-e. De erről úgyis megfelelő, részletes tájékoztatást kap majd a fogorvostól.

Rendben, de mennyibe kerül ez nekem?

Fontos kérdés, de nem a legfontosabb a HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó Rendszer ára. Ugyanis a módszer egyik nagy előnye, hogy mindenkire személyre szabottan készülnek a szabályozást végző sínek. Emiatt azonban nem lehet egy konkrét árat mondani, mert az félrevezető lenne.

Az azonban biztos, hogy a teljes kezelés árát nem kell egy összegben kifizetnie, így nem egyszerre terheli meg a családi költésvetést a fogszabályozó kezelés ára.

A Hermesz Dental fogászaton a fogorvossal konzultálva részletes tájékoztatást kaphat az árakról. Egy dologról biztosíthatom: ár-érték arányban meg fogja érni Önnek, hogy kipróbálja a HappySmile fogszabályozást.

Remélem meggyőztem, hogy érdemes kipróbálnia a HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó Rendszert! Időpont egyeztetés céljából hívja a Hermesz Dental rendelőt a +36/20-232-0080-as telefonszámon, vagy írjon a Kapcsolat oldalon üzenetet!