Akár még öröm is lehet a fogszabályzó? – Itt a láthatatlan fogszabályozás

Ön is vágyik a tökéletes mosolyra, azonban a fogai sajnos nem teszik ezt lehetővé? Ebben az esetben nincs más megoldás, mint a fogszabályozás.

De mégis kinek hiányzik az a rengeteg kellemetlen, kínos pillanat, mely a gyógyulási folyamatot kíséri?

Szerencsére, ezektől már egy pillanatig sem kell tartania!

Ha eddig Ön is elbizonytalanodott a fogszabályozás hallatán, az alábbi cikk végére garantáltan megjön majd a kedve.

Miért olyan jó választás a HappySmile nevű kivehető, láthatatlan fogszabályzás?

Láthatatlan fogszabályozás Sopronban

Szinte észrevehetetlen, mégis hatásos megoldás a “kócos” fogakra

Első sorban azért jó választás a HappySmiley, mert esetében egy kivehető, ráadásul láthatatlan fogszabályozásról beszélünk!

A fogszabályzók terén is létezik állandó, valamint kivehető formátum, ezért érdemes pár szót ejteni erről.

A kivehető fogszabályozó előnyei

Manapság a legkedveltebb módszer a kivehető fogszabályzó: Ugyan legtöbbször az elején , bár kicsit nagyobb fájdalmat, illetve szorítást érezhetünk, mégis gyorsabban meg lehet szokni, mint egy állandót. Ráadásul a gyógyulási idő is drasztikusan lecsökkenhet. Az egyszerű kivehetőségnek köszönhetően jóízűen étkezhetünk, és kényelmesen moshatunk fogat.

Emellett a legfontosabb: nem kell szégyellnünk azt, hogy fogszabályzónk van, mivel könnyedén kivehetjük amikor fontos értekezletre megyünk, vagy egyszerűen csak zavarna minket.

Természetesen oda kell figyelni, hogy minden este, és minél többet használjuk az eredményesség érdekében. Az esetek többségében pedig elég havonta, esetleg kéthavonta ellátogatni az orvosunkhoz, aki majd igazítani fog rajta egy kicsit.

A HappySmile féle láthatatlan fogszabályozás előnyei

HappySmiley fogyzsbályozás előnyei

Sokan kerülik a fogszabályzót, mivel úgy érzik tőle magukat, mintha ápolatlan lenne a szájuk, ezért nem tartják esztétikusnak.

Azonban ez a HappySmile segítségével könnyedén elkerülhető, hiszen a szó szoros értelmében egy teljesen láthatatlan fogszabályozási módszer. A sínek, és a rá helyezett gumik teljesen átlátszók, ezért fel sem fog tűnni a hallgatóságunknak, hogy fogszabályozót viselünk.

Emellett a tisztán tartása is sokkal egyszerűbb, ráadásul már az egyik legjobb, legmodernebb módszerrel készítik.

Így működik – A HappySmile fogszabályozó rendszer

Lényegében a módszert azt teszi rendkívül népszerűvé, hogy egy olyan alapra épül, amely teljesen megbízható, gyors, és egyben hatékony is.

Mindez pedig első sorban egy olyan szoftvernek köszönhető, amellyel rendkívül pontosan lehet megtervezni magának a fogszabályzónak a legapróbb paramétereit. Ebből kifolyólag a fogszabályzó megtervezéséhez a fogak alapján precíz számításokat lehet végezni, amellyel elérhető a tökéletes felhelyezés, a láthatatlan, áttetsző forma.

A láthatatlan fogszabályozás menete lépésről lépésre

Először is szükséges a Hermesz Dental Fogászaton egy lenyomatot készíteni a fogainkról. Miután ezt megtörtént, orvosunk e-mailben a megfelelő klinikára továbbítja, hogy megkezdődhessen vele az előállítási folyamat.

Így a virtuális modellt már kézbe veszik a kifejezetten erre a területre specializálódott szakemberek.

Amint minden stimmel, már el is kezdődhet a gyártás. A síneket legyártják, azután pedig a megfelelő méretre alakítják őket. Ehhez főleg vákuum és nyomóformázó technikát alkalmaznak, hogy a lehető legpontosabb eredményt érjék el.

Ezek után nincs más hátra, mint becsomagolni, és eljuttatni a pácienshez a síneket egy esztétikus csomagolásban.

Mikor választhatjuk a HappySmile módszert?

Képes helyre tenni a fogtorlódást, sőt a fogív-szűkületre is remek megoldást nyújthat. Alkalmas még a nagyobb rések bezárására a fogaink között, emellett pedig könnyedén veszi fel a harcot a keresztharapással.

Amennyiben nyitott- és fedőharapással rendelkezünk az se lehet akadály, hiszen tökéletes gyógyírt jelent rá a HappySmile fogszabályozás.

Mit érdemes tenni, ha nem találjuk szépnek mosolyunkat?

Első sorban érdemes felkeresni a Hermesz Dental hangulatos, fogorvosi rendelőjét Sopronban, hogy munkatársainkkal együtt tüzetesen átnézhesse a módszert, és annak pontos lépéseit. Időpontot ide kattintva tud kérni!

Önnek csak mindezek után kell döntenie arról, hogy valóban belevág-e a fogszabályzásba.

Kérje ki Ön is a Hermesz Dental szaktanácsát: Vegyük szemügyre közösen a happysmile.hu weboldalát, vagy a rendelőben talált prospektusukat. Amennyiben Ön éppen egy hasonló beavatkozáson szeretne túlesni, kérem, keressen minket bizalommal. Engedje meg, hogy segítsünk a probléma hatékony, gyors, és fájdalommentes megoldásában.

Legyen a fogszabályozás után végre Önnek is mesés, megnyerő mosolya!