Hallott már az All-on-4TM rendszerről?

Az All-on-4TM fog implantációs technika megszünteti a kivehető fogsor okozta kényelmetlenségeket és elfeledteti Önnel, hogy már nincsenek meg az eredeti fogai. És mindezt egy nap alatt!

All-on-4 (TM) rendszerű fogászati implantációs technika

Mi az az All-on-4TM technika?

All-on-4 fogpótlás: előtte-utánaLényege, hogy akár 1 nap alatt 12-14 fog pótlására ad lehetőséget. Mindegy, hogy alsó vagy felső fogsorról legyen szó!

A Hermesz Dental Fogászati Rendelőben mindezt fájdalommentesen, ezzel az újszerű implantációs technikával valósítjuk meg.

Mindösszesen csak 4 db implantot, vagyis fog műgyökeret kell alul, és/vagy felül elhelyezni az állkapocsba. Az alsó és a felső fogsor stabilitását így ezzel az új technikával megvalósítjuk.

Az implantok behelyezését követően azonnal viselhető lesz az ideiglenes fogsor.

Ezzel a technikával lehetőség van akár egy teljes fogsor pótlására is!

 

Miért döntsön az All-on-4TM rendszer mellett?

All-on-4 rendszer

 • mert magabiztossá válik azáltal, hogy még a műtét napján ideiglenes fix fogsorral távozhat a rendelőből.
 • mert gyors a fogászati kezelés, akár 1 nap alatt elvégezhető a fogpótlás. Így nem kell napokon át fogak nélkül élnie, hiszen a fogtechnika még a fogászati kezelés napján elkészíti Önnek az ideiglenes fogsort.
 • a végleges fogsor is elkészül 4-6 hónap alatt.
 • mert a kezeléstől a végleges fogsor elkészültéig sem kell fogatlanul megjelennie sehol.
 • mert 12 -14 db fog pótlására is lehetőség van ezzel a technikával a felső állcsontban. Ehhez 4-6 db implantra van szükség.
 • mert az alsó állkapocsban is 12-14 fogpótlás lehetséges, 4 db implanttal.
 • mert újra az ételek igazi ízét érezheti, hiszen ez a fogpótlás nem jár együtt mű szájpadlással.
 • mert az ételek elfogyasztásakor nem mozdul ki a fogsor, hiszen itt fix fogsorról beszélünk. Ennek köszönhetően kellemes és kényelmes viselet az All-on-4TM technikával készített fogpótlás.
 • sem éjszakára, sem máskor nem kell kivenni a fogsort,
 • stabil a harapási erő, mint amikor még megvoltak az eredeti fogai. Megfelelő rágóképességet biztosít, így mindenféle élelmiszert el tud majd fogyasztani.
 • a fix fogsor nem töri fel az ínyt, nem okoz hányingert, hiszen olyan érzés, mintha a saját fogai lennének a helyükön.
 • újra fiatalosan fogja érezni magát a fix fogsorral, hiszen megszűnik az orrarcrész beesettsége. Mivel kitölti az arc teljes részét, így fiatalos megjelenést biztosít.
 • viselése önbizalmat nyújt, hiszen senki nem fogja látni, hogy fogpótlásról van szó.
 • végre mosolyoghat felhőtlenül, esztétikusan.

Orvosaink több éves tapasztalattal rendelkeznek az All-one-4TM technika alkalmazásában. Ha felkeltettük érdeklődését, ingyenes állapotfelérés és konzultáció céljából hívjon bennünket, vagy jelentkezzen a Kapcsolat menüpont alatt és kérjen időpontot!

Természetes mosoly All-on-4TM rendszerű fogpótlással

Természetes mosoly All-on-4TM rendszerű fogpótlással

Pácienseink kérdezték az All-on-4TM fogpótlásról

Meddig kell fog nélkül maradnom?

Az implantátumok elhelyezése után, már akár azonnal be tudunk helyezni egy ideiglenes fogsort, elkerülve ezzel a fogatlansággal járó kellemetlenségeket.

Ezek a fogak mind esztétikailag, mind funkciójukban nagyon hasonlítanak a természetes fogakhoz, így azokat már akár a műtét után is használhatja evéshez. 4-6 hónap gyógyulási időt követően felhelyezzük a végleges hidat, mely lehet rögzített és kivehető is.

Az étkezések újra örömet okozhatnak, biztonsággal rághat és újra élvezheti az ételek ízét. Szinte ugyanazt az életvitelt folytathatja, mint a természetes fogakkal rendelkezők.

Hogy lehet a sebgyógyulás folyamatát felgyorsítani?

Nagyon sikeresek a csontpótlások akkor, ha egy úgynevezett „drakulás” módszert, a sebgyógyulást elősegítő PRF technológiát használjuk. Sikeresek és gyorsabbak, mint hagyományos eljárások esetén.

De mi is az a PRF technológia? Erről részletesen olvashat ebben a tájékoztatóban: Sebgyógyulás elősegítése PRF technológiával.

Melyek a kizáró okok (kontraindikációk)?

Alkoholizmus, erős dohányzás, drog- és gyógyszerfüggőség. Minden esetben konzultálni szükséges a szájsebésszel, aki a kizáró okokat megállapítja, és ha szükséges, alternatív kezelést javasol.

Kell-e tartani a kezeléstől?

Nem. Helyi érzéstelenítésben (injekció) mellett végezzük fájdalommentesen a beavatkozást. Amennyiben a páciens ragaszkodik hozzá, történhet altatásban is. Az altatásban végzett fogászati beavatkozásról itt olvashat bővebben!

A legigényesebb, professzionális megoldás, melyet a modern fogászat ma már lehetővé tesz, az egyik legjobb az All-on-4TM rendszer.

Itt megnézheti az All-on-4 (TM) röntgenfelvételeket

All-on-4 (TM) röntgenfelvételek

Ha további kérdései vannak, vegye fel velünk a kapcsolatot!