Biztonságos fogászati ellátás koronavírus járvány alatt

Biztonságos fogászati ellátás Sopronban a koronavírus járvány alattFogászat járvány helyzetben!

A koronavírus okozta járványhelyzetben is igyekszünk a fogászati problémáit megoldani! Biztonságosan és fájdalommentesen.

Önök és munkatársaink egészségének védelme érdekében olyan szabályok betartását kérjük, melyeket az arra hivatott állami szervek, mint ÁNTSZ, Kormányhivatalok, EMMI előírt, és mely biztosítani tudja a biztonságos fogászati ellátást.

Az alábbi szabályok 2020. május 04-től visszavonásig érvényesek a Hermesz Dental fogászati rendelőben:

Biztonságos fogászati ellátás

A járványügyi helyzetre való tekintettel a váróteremben, saját és a munkatársai egészségének a védelmére, egy időben 2 beteg tartózkodhat. Lehetőség szerint kísérő nélkül érkezzen!

Csak olyan páciensek fogadására van lehetőség, aki előzetesen időpontot egyeztetett rendelőnkkel.

Időpont egyeztetés telefonon, a 06/20-232-0080-as telefonszámon, vagy itt online, a Kapcsolat oldalon. Internetes megkeresés esetén kérjük adja meg a telefonszámát, visszahívjuk!

Kiegészítés a 469/2021.(VIII.6.) kormányrendelet alapján:

A kezelés megkezdése előtt ne felejtse el bemutatni védettségi igazolványát vagy negatív COVID tesztjét!

Maszkot hozzon magával és viselje azt a kezelés előtt várakozása során! Tartsa a megfelelő távolságot! A kihelyezett kérdőívet, nyilatkozatot töltse ki!

Cipőjére kihelyezett lábzsákot húzzon, kezét kihelyezett kézfertőtlenítőinkkel vagy alapos kézmosással tisztítsa meg!

Pácienseink biztonsága miatti további óvintézkedések

  • A rendelőbe érkezéskor testhőmérséklet, SO2 szint és pulzus mérésére kerül sor.
  • Általános fertőzés megelőzési irányelvek betartása a rendelő teljes területén, mindenki számára kötelező: távolságtartás, maszkviselés, kézmosás, vagy kézfertőtlenítés. Az eszközöket a rendelő biztosítja.
  • Pácienseink szájüregének fertőtlenítése a fogászati kezelés előtt: min. 1 percig 1 %-os Hyperol oldatos öblögetés, munkatársaink iránymutatása alapján.
  • Ugyan ez az 1 %-os hyperol oldatos öblögetés a kezelés befejezése után is szükséges. A öblítő folyadékot a rendelő biztosítja.

Kérjük a szabályok betartását, Önök és dolgozóink egészségének megóvása érdekében!

Ne hanyagolja el a fogait a járványügyi helyzetben sem, mert az később jelentős egészségügyi problémákat okozhat. Láthatja, nem kell félnie, minden óvintézkedésünk az Ön védelmét szolgálja.

TÜRELMÜKET ÉS MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

Posted in Hasznos tanácsok.