Swarowski fogékszer felhelyezés

Mióta világ a világ, az emberek azon munkálkodnak, hogy minél esztétikusabb legyen a megjelenésük. Számtalan divathullám jött és múlt el az évszázadok során, de bizonyos elemek megmaradtak örökzöldnek. Ilyen például a fogékszer is, melyet már az egykori egyiptomi nők is előszeretettel viseltek a kutatások és leletek szerint.

Swarowski fogékszer: csillogóbb mosoly

Ragyogó mosoly Swarowski fogékszerrel

A fogékszer felhelyezés napjainkban újra hódít – igazán egyedi mosolyt és megjelenést kölcsönöz, különösen akkor, ha olyan elegáns kiegészítőt választunk, mint a Swarowski fogékszer.

Ha Ön is kacérkodik egy fogékszer felhelyezésének gondolatával, kérjük, hogy olvasson tovább! Segítünk eloszlatni a felmerülő kételyeket az esztétikai fogászat e területével kapcsolatban.

Így kerül a Swarowski fogékszer a fogra

Sokan abban a hitben élnek, hogy a fogékszerek károsak lehetnek a viselőjükre.

Ez azonban tévhit!

A megfelelően felhelyezett fogékszer semmilyen negatív mellékhatással nem jár abban az esetben, ha a művelethez szükséges alapanyagok mind kiváló minőségűek, és rendeltetésüknek megfelelően kerülnek felhasználásra.

A fogékszer felhelyezése nem jár sem a fog lyukasztásával, sem a fog felszínének egyéb károsításával.

Az esztétikai fogászati beavatkozás során csupán azokat a kezeléseket végzi el a fogorvos a páciensen, melyek feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a Swarowski fogékszer minél több időn keresztül megörvendeztethesse viselőjét.

A szakember először tökéletesen száraz felületet hoz létre a fog felszínén, mely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az ékszer kellő stabilitással tapadjon az érintett fogra. A biztos rögzítéshez előfordul, hogy fogkő eltávolítás is szükséges a páciensnél. Esztétikusabb végeredményt nyújt továbbá, ha a fogékszer felhelyezése előtt történik egy fogfehérítési eljárás is.

Ha a fogorvos minden fontos körülményt biztosított, következhet a fogékszer felhelyezése. Ez a folyamat alig pár percet vesz igénybe. A felhelyezés egy speciális ragasztó segítségével történik, mely sem az egészség egészére, sem az érintett fogra nincsen semmilyen káros hatással.

Problémamentes a fogdísz viselése, ha betartja az alapvető szabályokat

A felragasztást követően minimum 12 óráig óvnunk kell az ékszerrel ellátott fogunkat, hogy a ragasztó biztos kötést adhasson. Az első 1-2 óra hossza a legkritikusabb: ebben az időintervallumban ne együnk, ne mossunk fogat, és ne piszkáljuk a fogékszert.

Bár rendkívül ritka, de ha netalán lenyeljük a fogékszert, akkor sem kell számítanunk semmilyen negatív mellékhatásra, ugyanis sem a ragasztó, sem maga a fogékszer nem tartalmaz egészségre ártalmas összetevőket.

A fogékszer felhelyezése egyáltalán nem jár fájdalommal. Tartóssága azonban egyénenként változhat: a leggyakrabban tapasztalt időtartam az 1 év körüli tartósság, ám vannak olyan páciensek, akiknek csupán néhány hónapig marad meg a fogékszer a foguk felületén. Ha a fogékszer felhelyezése mellett döntünk, mindenképpen olyan szakembert keressünk fel, aki megfelelő, minőségi anyagokkal dolgozik, azokat rendeltetésszerűen alkalmazza. Ellenkező esetben súlyosan károsodhatnak az érintett fogak, akár oly mértékben is, hogy végleg meg kell tőlük válni.

Látogasson el hozzánk! Kérje szakembereink ajánlatát, ha Ön is egyedibbé, ragyogóbbá tenné mosolyát egy Swarowski fogékszerrel! Egyeztessen időpontot munkatársunkkal, szakembereink szeretettel várják Önt is!

Posted in Hasznos tanácsok.