Felnőtt fogszabályozás egyszerűen, és láthatatlanul – Tényleg létezik ilyen?

Felnőtt fogszabályozás – van ennek értelme? Természetesen van!

Ön is régóta szeretné helyreállíttatni fogsorát, azonban tart a fogszabályzóra irányuló kínos pillantásoktól? Ez esetben a láthatatlan fogszabályozót az ön számára találták ki!

Felnőtt fogszabályozás láthatatlanul

Az alábbi cikkben részletesen be fogjuk mutatni az újdonsült HappySmile technológia minden kézzelfogható előnyét. Vége egy tökéletesen megtervezett fogszabályozó a felnőtteknek? Azonnal kiderül!

A kivehető fogszabályozó kézzel fogható előnyei

Az emberek fejében úgy él a kép a fogszabályozóról, hogy hosszú ideig kell az állandó, rögzítettet viselni. Végül csak ez után használható a kivehető, vagy éjszakai, ami megakadályozza a fogak visszacsúszását.

A modern kivehető fogszabályozó rendszereknek köszönhetően viszont ez a tézis teljesen megdőlni látszik.

Gondoljunk csak bele, hogy mennyivel egyszerűbbé válik egy kivehető fogszabályozó esetén a fogaink helyes tisztítása. Teljesen kiiktathatjuk azokat a már-már mutatványhoz hasonlító nehéz perceket a tükör előtt, amikor fogselyemmel próbálunk lavírozni a szánkban lévő fémsínek között.

Természetesen olyanoknak is prioritás lehet a kivehető fogszabályzó, akikre jellemző egy kisfokú naivság. Az olyan fontos pillanatokon esetén, mint az esküvő, szülinap, ballagás, esetleg évforduló, könnyedén kivehetjük a síneket. Így nem kell többé attól tartanunk, hogy milyen lesz a mosolyunk a képeken.

Az egyszerű kivehetőségnél azonban már sokkal hatékonyabb megoldások is világot láttak. A láthatatlan felnőtt fogszabályozás pedig valóban létezik!

Pár hasznos tudnivaló a felnőtt fogszabályozásról

Amint kimondjuk azt a szót, hogy fogszabályozó, a legtöbb embernek kiskamaszok jutnak az eszükbe, több színben pompázó vasakkal a fogukon.

A felnőtt fogszabályozás területén viszont létezik egy sokkal esztétikusabb, és kényelmesebb módszer is, a HappySmile.

Az eljárás során készülő fogszabályozókat úgy fejlesztették ki, hogy azok teljesen átlátszók legyenek. Továbbá két darabban kivehető sínekből épüljenek fel.

Ennek köszönhetően szinte teljesen láthatatlanná válik a fogászati eszköz, így nem kell tartanunk attól, hogy az igazítási időszak alatt elcsúful mosolyunk.

A fogszabályozó létrejöttében segítő modern technika

Manapság a gépek segítségével végzett tervezésre és kivitelezésre egyre több szerep hárul, hiszen így születhet igazán pontos, precíz végeredmény.

A legtöbb esetben a fogszabályozó megtervezése is egy bizonyos software által történik.

A képzett szakemberek a program segítségével képesek lemodellezni a fogmozgatás teljes folyamatát. Így már a vizsgálat elején tiszta képet kapunk arról, milyen lesz a mosolyunk egy bizonyos idő elteltével.

Mindezek után a már megtervezett síneket 3D nyomtató segítségével előállítják. Végezetül vákum technikával alakítják tökéletessé, annak érdekében, hogy a legpontosabb eredményt kapják.

Milyen esetekben tud segíteni a HappySmile módszer?

A fogszabályozás elhatározása előtt lehetőségünk van konzultációt kérni egy fogászati szakemberrel, ahol magát az igazítási tervet, valamint a felmerülő költségeket is közlik velünk, hogy végül átgondolhassuk döntésünket.

A fájdalommentes HappySmile tökéletes választás lehet azon felnőtt páciensek számára, akik fogtorlódásban, valamint fogív-szűkületben szenvednek. Emellett remek megoldást nyújthat még a kereszt-, a nyitott- és fedőharapásra is. A fogaink között meghúzódó réseket pedig elképesztő hatékonyságokkal kiiktatja.

Végül következzen egy különleges rendelő bemutatása, ahol az elsők között vehetjük igénybe a legmodernebb technológiát.

Láthatatlan fogszabályozás Sopronban

Avagy láthatatlan fogszabályozás Sopronban: a Hermesz Dental fogorvosi rendelőjében lehetőségünk nyílik arra, hogy csak a módszer ismertetése, és a terv meglépte után hozzuk meg döntésünket a fogszabályozás ellen, vagy mellett. Így ajánlott a szkeptikusoknak is felkeresni a fogászatot a további információk, és a tökéletes mosoly reményében.

Időpont egyeztetés itt!

Posted in Hasznos tanácsok and tagged .