Teljes foghiány pótlás gyorsan és fájdalommentesen? Lehetséges!

Önnek is teljesen elhasználódtak fogai az évek során? Régóta fogak nélkül él, de nem áll készen a cserére? Többé nem kell izgulnia az eljárás miatt! Napjainkban a teljes foghiány pótlása már egy abszolút ártalmatlan, egyszerű, és fájdalommentes beavatkozás.

Szívesen lecserélné idejétmúlt kivehető műfogsorát, mely folyamatosan csak kellemetlenségeket okoz? Alábbi cikkünkben minden olyan részletet ismertetni fogunk, amit érdemes lehet tudnia ezzel kapcsolatban.

A teljes foghiány pótlása – Létezik tökéletes megoldás?

Teljes foghiány pótlás

Egy tökéletes megoldás, azoknak, akik tökéletes fogsorra vágynak.

A teljes foghiány pótlást általában akkor szokták alkalmazni, amikor a páciens már teljes foghiányban szenved. Ilyenkor a legmegfelelőbb választás az implantátum lehet, amely több évtizeden keresztül is garantáltan megállja a helyét (rendeltetésszerű használat mellett).

Gyakori az idősebb pácienseknél, hogy a fogpótlást az elavult kivehető fogsor alkalmazásával oldják meg. Ezekkel a legnagyobb probléma az erőteljes komforthiány mellett az, hogy nagyban hátráltatják az étkezést. Könnyedén kimozdulnak a helyükről, beléjük ragadhat az étel.

Arról nem is beszélve, hogy ebben az esetben a páciens szájpadlását műanyag borítja, mely következtében számottevően csökken az ízérzékelés.

Létezik kiút?

A modern eljárások megjelenésének köszönhetően végre lehetősége van a betegeknek a kényelmesebb, tartósabb végeredmények elérésére (melyek örömteli étkezést, és mindennapokat biztosítanak).

Ráadásul a teljes foghiány pótlása egy gyakorlott fogorvosnak immár semmilyen problémát nem okozhat. A hosszadalmas, elhúzódó beültetési folyamatoktól tart? Felesleges! A most következő fogászati eljárás minden bizonnyal Ön-t is lenyűgözni majd.

Egy fantasztikus, korunkbeli eljárás: Az All-on-4(TM) rendszer

All-on-4 (TM) rendszer

Az All-on-4(TM) lehet az a megoldás, amely garantáltan könnyebbé teheti az életét, és nem hagyja majd cserben semmilyen életszituációban.

Alkalmazásával, végre nem kell tartania a keményebb anyagú ételektől sem. Erre a beavatkozásra, kifejezetten a teljes fogsor hiányossága, és annak pótlása esetén lehet a legégetőbb szükség. Egyik kiemelkedő különlegességét az jelenti, hogy egy nap leforgása alatt, több mint tíz fog pótlására van lehetőség, akár az alsó, akár a felső állkapcson.

Ehhez pedig mindössze négy implant beültetése szükséges alul, és felül egyaránt, amelyekre épül majd a fogsor.

Miért érdemes az All-on-4(TM) módszert választani?

Nagy előnyének számít, hogy már a műtéti beavatkozást követen újra makulátlan lehet a mosolya, hiszen az ideiglenes fogsor azonnal felkerül.

A gyorsaság is mérvadó: pár fog estén, csupán már egy nap alatt készen van az egész. Nem kell több hetet rááldoznia, ellentétben más eljárási módozatokkal. A művelet során egy fix fogsort kapunk, így nem lesz semmilyen kellemetlen érzés a szájban, esetleg mozgás a rágás során.

Ezáltal az étkezések végre ismét teljes értékűvé válhatnak.

Attól sem kell tartania, hogy esetleg kevés-e a rendelkezésre álló csontállománya. Ebben az esetben a folyamat a csontpótlással indul, majd a gyógyulást követő 3-6 hónapot követően kezdődik meg az implantok behelyezése.

Újra fiatalnak érezheti magát, emellett pedig senki nem fog rájönni, hogy nem az eredeti fogaiból áll gyönyörű mosolya.

Mi a teendő, ha Ön is foghiánnyal küzd?

A válasz nagyon egyszerű: keresse fel a Hermesz Dentalt, ahol egy gyors időpont egyeztetéssel párhuzamosan mindenben készségesen segítenek majd Önnek. Akár a honlapon keresztül is kérhet időpontot. A konzultáció ingyenes! A képzett fogorvosok megállapítják, hogy melyik az a beavatkozás, amelyre valójában szüksége lehet. A kapcsolat felvétel pedig egyaránt megtörténhet az interneten, vagy telefonon keresztül.

Posted in Hasznos tanácsok.